Found and Loved

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfel je of de maat goed is? Je mag altijd een bericht sturen naar info@foundandloved.nl, in de chat op de website iets vragen of een DM op Instagram of Facebook sturen.

De pre-loved items komen zelden terug, omdat dit een uniek item is. Nieuwe items worden soms aangevuld, maar je kan altijd contact opnemen als je een item op het oog hebt!

Het is helaas niet mogelijk om een item te reserveren. Wij willen jou zo goed mogelijk helpen en al onze klanten happy maken. Maar dit is een aanvraag waar wij helaas niet aan kunnen voldoen. Ben er dus zo snel mogelijk bij en houd onze socials in de gaten zodat je nooit een item van Found and Loved mist!

Op dit moment kan er alleen betaald worden via IDEAL.

Wij vinden het super leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Binnen een uur ontvang je een orderbevestiging op het door jou doorgegeven e-mail adres. Let op: deze mailtjes komen helaas nog wel een in je ongewenste mail/spambox terecht. Check deze postvakken dus ook even!

Als je betaling is gelukt, kun je er vanuit gaan dat je bestelling goed bij ons is aangekomen. Heb je hier een vraag over?  Neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan via de mail: info@foundandloved.nl. Dan gaan wij voor jouw nakijken of de betaling goed is doorgekomen in het systeem. Vermeld hierbij ook je ordernummer!

Het is niet verplicht om een account aan te maken bij het plaatsen van een bestelling. Het aanmaken van een account maakt het bestellen wel makkelijker en overzichtelijker. 

Meer informatie over verzenden & retourneren kan je vinden door op de volgende link te klikken: https://www.foundandloved.nl/verzenden-retourneren/

Ik let er altijd op dat de items nog in goede staat zijn en er geen grote beschadigingen opzitten. Wel kan het item gebruikssporen bevatten, want het zijn vintage items. 

De sieraden zijn gemaakt van stainless steel (roestvrij staal) of gold plated. Het laagje goud dat over de sieraden wordt aangebracht is 18 karaats en heeft een dikte van 2.5 micron. Ook over de roestvrij stalen sieraden wordt een laagje goud aangebracht en de kleur van het goud bepaalt de kleur van het sieraad. De roestvrij stalen sieraden zijn van RVS 304 of RVS 316 gemaakt.
Alle sieraden zijn nikkelvrij.

De sieraden verkleuren niet, maar we raden onze klanten aan de sieraden af te doen tijdens het douchen, slapen, sporten of vergelijkbare activiteiten. Je kunt het beste voor je sieraden zorgen door ze niet in contact te laten komen met water, haarspray, parfum of body lotion. In sommige gevallen heeft de pH waarde van je huid ook invloed op de sieraden en kan deze voor verkleuring van het materiaal zorgen.